Στέλιος Νικ.Γαβαλάς Stelios Nik.Gavalas

Σαν μπορέσεις να σκεφτείς "έξω απ το κουτί" θα δεις συντηρητικούς αριστερούς, προοδευτικούς δεξιούς, στις αλλαγές φοβισμένους, στενόμυαλους, έρποντες καιροσκόπους. Θα δεις ανάγκες & ευκαιρίες.
Το αληθινά καινούργιο χωρεί λάθη, όμως θέλει φαντασία και κόπο.H εξέλιξη είναι δύσκολη γέννα,θέλει επιμονή, προσήλωση στο στόχο.
Τίποτα μαγικότερο της ηδονής, της σύνθεσης της δημιουργίας, της γλύκας, της μυρωδιάς του νέου. Την άνοιξη της ελπίδας .

14 Ιουν 2013

ΕΡΤ Ξεδόντιασμα δημοκρατίας-πολιτισμού !Είχα καιρό να παρακολουθήσω Ελληνική τηλεόραση. Ακόμα και τα ξένα κανάλια λίγο τα έβλεπα προτιμώντας ελληνικά και ξένα αξιόπιστα sites .
Η μνημειώδης βλακεία της κατάργησης της ΕΡΤ, από αυτούς που με απερίγραπτη ηλιθιότητα δήλωσαν την ανικανότητά τους, ότι δεν μπορούν να εξυγιάνουν, γι αυτό και έκλεισαν, 
με θύμωσε-τσάντισε πολύ.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ κύριοι μαθητευόμεναι μάγοι-κάκιστοι εκτελεστές εντολών της τρόικα.

Η ΕΡΤ είναι φύση-θέση παραγωγός του δημόσιου αγαθού ενημέρωσης-ιστορίας-πολιτισμού, εγγύηση δημοκρατίας τ οποίο αδιάλειπτα πρέπει να παράγει.
Για τη διασπάθιση των πόρων της, καθώς και την κακή λειτουργία της φταίτε δεξιοί και ΠΑΣΟΚοι  σφουγγοκολάριοι, που σοδομείτε επάνω της για χρόνια, χωρίς να εξαιρώ και τον στρατευμένο-επιλεκτικό στραβισμό της διοίκησης της ΠΡΟΣΠΕΡΤ.
Παραδώστε την ΕΡΤ σε ανεξάρτητη διοίκηση, επιλεγόμενη από την ελληνική βουλή, η οποία με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και στοχοθεσία, να καθαρίσει το "κόπρο του Αυγείου" και να επαναπροδιορίσει τις αξίες και την αποστολή της, στην υπηρεσία της Ελληνικής Δημοκρατίας και των πολιτών της.
Κι αν σας βαστάει και εγώ είμαι απλά συκοφάντης σας, ζητείστε μετά από διακανονισμό, τα τέλη χρήσης των κρατικών συχνοτήτων καθώς και τους οφειλόμενους φόρους και ΦΠΑ από τα ιδιωτικά κανάλια ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ, αν δεν είστε υπάλληλοι τους.

ΣυΡιΖαίοι, ΕΠΑΜιτες, ΠΑΜΕιτες και οι άλλοι με τις κομματικές σημαίες κυματίζουσες μπροστά στις κάμερες, για να καπελώσετε το γεγονός, ΚΑΝΕΤΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, εξίσου "σκατά" με το καπέλωμα του κινήματος των αγανακτισμένων.
Κατεβάστε τα λάβαρα, δεν είμαστε ηλίθιοι, ούτε θέλουμε να συνδέουμε την παρουσία μας στο ραδιομέγαρο, με τις στρατευμένες φλύαρες υπερβολές σας.

Χρειαζόμαστε ικανή με στέρεο σχέδιο και στόχους αντιπολίτευση, για να ηγηθεί της προσπάθειας ανάταξης και επαναχειραφέτησης της χώρας και των πολιτών της.
Όσο για εμάς τους πολίτες επιτέλους δεν μπορούμε ως παθητικοί δέκτες και κλαίγοντας τη μοίρα μας, να ψάχνουμε «σωτήρες» που θα μας χαϊδέψουν τα αυτιά.
Αντίθετα πρέπει με κριτήρια αξιοσύνης να διαλέξουμε εκείνους που θα κρίναμε ικανούς με όρους επάρκειας  και δυνατοτήτων ,σαν να τους διαλέγαμε για διευθυντές μας ή συνεργάτες μας, ή διαχειριστές μας για να μπουν μπροστά, δίδοντας τους κριτικά τη συνεχή μας στήριξη.
Αρκετά με τους ανίκανους, τα τζάκια, τους εντολοδόχους, τα λαμόγια που με κτύπημα στη πλάτη ή την αντιπαροχή υφαρπάζουν την ψήφο μας.
Αλλιώς μας πρέπει ο κοπρόλακκος που έχουμε πέσει και που μάλλον, για πολύ καιρό όσοι αντέξουν, θα κατοικούμε.

                                                                                                                            Πειραιάς 14 Ιουν 2013
Στέλιος Νικ. Γαβαλάς                                                            
Σύμβουλος Εξαγωγών
Ασφ. Διαμεσολαβητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου