Στέλιος Νικ.Γαβαλάς Stelios Nik.Gavalas

Σαν μπορέσεις να σκεφτείς "έξω απ το κουτί" θα δεις συντηρητικούς αριστερούς, προοδευτικούς δεξιούς, στις αλλαγές φοβισμένους, στενόμυαλους, έρποντες καιροσκόπους. Θα δεις ανάγκες & ευκαιρίες.
Το αληθινά καινούργιο χωρεί λάθη, όμως θέλει φαντασία και κόπο.H εξέλιξη είναι δύσκολη γέννα,θέλει επιμονή, προσήλωση στο στόχο.
Τίποτα μαγικότερο της ηδονής, της σύνθεσης της δημιουργίας, της γλύκας, της μυρωδιάς του νέου. Την άνοιξη της ελπίδας .

19 Φεβ 2014

Βαθμός «κυνηγισιμότητας» ! ;



Photo: www ekk.gr

(Αναδημοσίευση από Eφημ.Κρητική Επιθεώρηση 19 Φεβ 2014)

Άλλο ένα, με ενδιαφέρον, το 25ο Κυνήγι θησαυρού τελείωσε στο Ρέθυμνο.

Οι ... Κατσίκες κράτησαν την υπόσχεσή τους, σχεδίασαν και υλοποίησαν 3 παιχνίδια χαράς και ευχαρίστηση.

Για μας που βάλαμε το χεράκι μας να ξεκινήσει-υλοποιηθεί ο θεσμός του παιδικού το '97, είναι μεγάλη χαρά η εξέλιξη της διοργάνωσης και εφηβικού κυνηγιού.

Αναμενόμενα πολύ καλό και το κλασικό παιχνίδι της Κυριακής. Μπράβο σας !

Αλλά ...

Περίμενα από εσάς κατσίκες άλλη μια καινοτομία που δεν τολμήθηκε παλαιότερα.

Να αναβαθμίσετε τη σημασία του παιχνιδιού, χωρίς να δημοσιεύσετε λίστα κατάταξης «κυνηγισιμότητας»; Σε κανένα από τα 3 παιχνίδια !

Όλοι μας, μικροί και μεγάλοι, καθημερινά βαθμολογούμαστε και συμμετέχουμε ... σε λίστες κατάταξης. Γιατί την ΜΙΑ από τις 365 μέρες που ξαναγινόμαστε παιδιά και παίζουμε να ξαναματατοποθετούμαστε σε λίστες ;

2ος επιλαχών ιδρωμένος, 3ος επιλαχών καταιδρωμένος, 4ος, 5ος, ....................... κλπ

Αρκεί που βρέθηκε μία ομάδα, να σκάψει, να βρεί το μυστικό και να υποσχεθεί πως θα μας προσφέρει την ίδια και περισσότερη χαρά του χρόνου, ξαναστήνοντας το παιχνίδι, για παιδιά και μεγάλα «παιδιά».

Γιατί σημασία έχει να παίζουμε όλοι μαζί, κάθε χρόνο. Όχι να βαθμολογείται ο "ανταγωνισμός" μας με λίστες όπως του Forbes Magazine (www.forbes.com) θαμπώνοντας τη μαγεία του.

Μπράβο και σε σας Μαλαγάνες, ελπίζοντας του χρόνου να μας οδηγήσετε όλους στην υπέρβαση, μεταξύ των άλλων, ... να αποτοξινωθούμε από κατατάξεις στο παιχνίδι.


.... από μακριά παρατηρώντας και ζηλεύοντας ένας για πάντα “κυνηγός”



Στέλιος Νικ.Γαβαλάς



Πειραιάς 18 Φεβ 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου